O echipa de profesionisti vine in ajutorul dumneavoastra cu oferte personalizate pentru evenimente .

Alegand Ballroom Taraf evititati intermediarii si impliciti costuri suplimentare

Este absolut firesc sa va doriti o nunta de vis. Fiind momentul în care viata dumneavoastra ia o întorsatura noua, evenimentul trebuie planificat si organizat în cele mai mici detalii pentru a ramâne o amintire frumoasa.
Muzica de nunta reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte de care viitorii miri trebuie sa se ocupe îndeaproape.
Muzica de nunta trebuie sa fie în concordanta cu decorul si spatiul în care se desfasoara evenimentul.
De aceea, este absolut necesar sa stabiliti din timp repertoriul care va însufleti atmosfera din seara nuntii. Nu uitati sa luati în calcul, pe lânga preferintele dumneavoastra în materie de muzica de nunta, si preferintele invitatilor dumneavoastra.
Alege formatie nunta sau taraf nunta iar invitatii dumneavoastra se vor bucura din plin de profesionalismul Ballroom Taraf,solista muzica populara sau solista muzica usoara in functie de preferinta sau de regiune se poate personaliza pachetul cu persoana/persoanele dorite.

FORMATIA pentru NUNTA este compusa din 2 sau 3 instrumentisti(clapa,vioara,saxofon,acordeon) , 2 solisti ce vor interpreta muzica populara din toate zonele tari,muzica de petrecre,muzica usoara romaneasca,muzica usoara straina,muzica greceasca,romante,latino,tango,etc
La achizitionarea pachetului formatie de nunta sunt incluse :
Sonorizare profesionala Dynacord,microfoane wierles
instrumente de ultima generatie ,scena,lumini,fum usor/greu si BONUS din partea echipei Ballroom Taraf artificii pentru tort si valsul mirilor

Go top