Cvartet nunta d'Amour

Cvartet nunta d’Amour va aduce o nota de clasa , stil si eleganta evenimentelor dumneavoastra.

Cvartet nunta d’Amour  se adreseaza unei game diverse de evenimente, cum ar fi: nunti, receptii, petreceri private si de firma, mese festive, de protocol, ocazii speciale, cine si seri festive, conferinte, botez, primirea invitatilor, aniversari, seminarii, training-uri, cocktail-uri, expozitii, inaugurari, vernisaje, festivaluri, evenimente corporate, dineuri, petreceri-corporate si surpriza, decernari, expozitii, spectacole, aniversari private sau de firma etc

Cvartet nunta

Componenta Cvartet d’Amour din Bucuresti este una mixta, el fiind format din patru tineri muzicieni, absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti. Profesionalismul, talentul si daruirea acestora, garanteaza reusita oricaror evenimente. Cei patru membri ai Cvartet d’Amour, au în comun pasiunea pentru muzica de calitate, dorinta de perfectionare continua si seriozitatea. Acestia s-au întâlnit si cânta împreuna înca de la începutul anului 2011.

Cvartet d’Amour abordeaza genuri muzicale diverse: de la Baroc – J.S.Bach, A.Vivaldi, la Clasicism – W.A.Mozart, la café-concert A.Piazzolla, Edith Piaf, John Kander, Scott Joplin, pâna la muzica din filme celebre, precum Anastasia (Once upon a December), Scent of a Woman, Eyes Wide Shut, Godfather, etc.

În functie de ocazii (nunta dumneavoastra, petrecerea, botezul, receptia, evenimentul festiv, mese festive, seri festive, ocazii deosebite, cine festive etc) si de preferintele dumneavoastra,Cvartet d’Amour va alege muzica perfecta, oricarui tip de eveniment, muzica ce îi va cuceri si încânta pe invitatii dumneavoastra cei mai pretentiosi si vor ramane cu o amintire frumoasa si indedita despre evenimentul dumneavoastra.

CVARTET sau CVARTET NUNTA cum ii spunem noi este sugestia noastra pentru un eveniment in care doriti ca invitatii tai sa se simta cu adevarat rasfatati la un eveniment special de neuitat .
Componenta Ballroom Cvartet este una mixta, el fiind format din patru tineri muzicieni, absolventi ai Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti. Profesionalismul, talentul si daruirea acestora, garanteaza reusita oricaror evenimente. Cei patru membri ai Ballroom Cvartet Bucuresti, au în comun pasiunea pentru muzica de calitate, dorinta de perfectionare continua si seriozitatea,
Primirea invitatiilor in acordurile instrumentelor clasice ale cvartetului Ballroom Taraf va da evenimentului dumneavoastra o nota in plus pentru eleganta , stil si rafinament..