Ani Socai

No Rating

Ani Socai, nascuta in apropiere de Bucuresti, intr-o familie potrivita si iubitoare de muzica populara, aceasta sensibilitate si daruire ajungand si la mine.
Debutul pe scena a inceput cu un duet cantat alaturi de regretata solista Ileana Ciuculete, unde primele aplauze m-au facut sa-mi plec capul si sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru aceste stari incarcate de emotii.
Folclorul romanesc l-am simtit inlauntrul meu de mica si premiile luate la Concursurile Nationale si Internationale m-au facut mandra ca sunt romanca.
Am aprofundat muzica populara din toate zonele Romaniei cu renumiti profesori si solisti de folclor de renume,cu o bogata experienta si multe evenimente in tara si peste hotare,vin la dumneavoastra increzatoare ca voi face ceea mai buna atmosfera.
Ma reprezinta zambetul, carisma, profesionalismul si bucuria de a impartasi cu dumneavoastra muzica populara.
Formatia Ballroom Taraf ofera spectacole de sunet, lumini si muzica de o calitate exceptionala. La orice eveniment Formatia Ballroom Taraf va aduce propriul sistem de amplificare, redare, lumini, instrumente si echipamente de sonorizare de ultima generatie. Astfel ne asiguram ca vom oferi un concert live de calitate si o experienta de entertainment perfecta si pentru cel mai exigent public.

Tags

Evenimente Recomandate

Smiley revine pentru al patrulea an consecutiv pe scena Arenelor Romane, sambata, 2 iunie! Smiley promite si pentru 2018 o supradoza de emotie, intoarceri in istoria sa artistica pe note din prezent, confesiuni muzicale, invitati speciali și multe alte surprize pentru public in cadrul unui show BestMusic si HaHaHa Production!