Raluca Neagu

No Rating
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
67421

Buna! Sunt Raluca Neagu, nascuta in apropierea Iasului, in familia potrivita iubitoare de muzica, aceasta sensibilitate si daruire ajungand si la mine. Debutul pe scena a inceput cu un duet cantat alaturi de fratele meu, unde primele aplauze m-au facut sa-mi plec capul si sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru aceste stari incarcate de emotii. Folclorul romanesc l-am simtit inlauntrul meu de mica si premiile luate la Concursurile Nationale si Internationale m-au facut mandra ca sunt romanca. Am aprofundat studiile la Liceul de muzica “Octav Bancila” din Iasi, urmand apoi Academia de muzica “Georghe Dima” din Cluj Napoca sectia canto clasic unde am invatat esenta muzicii alaturi de oameni de exceptie carora le multumesc pentru ceea ce sunt eu astazi! Ma reprezinta zambetul, carisma, profesionalismul si bucuria de a transmite prin cantec sensibilitate si culoare.
Formatia Ballroom Taraf ofera spectacole de sunet, lumini si muzica de o calitate exceptionala. La orice eveniment Formatia Ballroom Taraf va aduce propriul sistem de amplificare, redare, lumini, instrumente si echipamente de sonorizare de ultima generatie. Astfel ne asiguram ca vom oferi un concert live de calitate si o experienta de entertainment perfecta si pentru cel mai exigent public. Pentru informatii suplimentare accesati site-ul nostru www.ballroomtaraf.ro

Tags

0 gânduri pentru “Raluca Neagu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente Recomandate

Loredana și Banda Agurida vor susține un concert la Berăria H pe 23 ianuarie 2018, începând cu ora 22:00. Loredana revine pe scena Berăriei H într-un concert plin de energie. Artista va fi acompaniată de Banda Agurida. Vom fredona împreună hit-uri precum "Apa", "Lele", "Zig Zagga" sau "Depărtare". Loredana a revoluționat industria muzicală din România, ridicând, an de an, nivelul show-urilor, care se situează la cele mai înalte standarde internaționale. Producția grandioasă și prestația artistică fără cusur a Loredanei au cucerit publicul și presa de specialitate.

Calculează prețul pentru evenimentul tău...

In 7 pasi simpli
Deschide