Adina

No Rating
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
121921

Adina Biscoveanu este nascuta intr-o comuna din judetul Teleorman, judet care a dat tarii interpreti foarte valorosi pentru folclorul nostru.
Adina Biscoveanu iubeste muzica populara de mica. „Am copilarit in casa bunicilor. Am invatat melodii, si sa cant, fredonand melodiile ce le ascultau ai mei la radio. Familia mi-a fost primul public. Ma imbracam intr-o rochie de-a bunicii, ma urcam in varful patului si cantam ca si cum eram pe scena. Eram aplaudata si felicitata de fiecare data. Atunci s-a nascut dragostea mea pentru folclor. Mama este sustinatorul meu cel mai infocat iar tata cel mai mare critic.As fi fost pe deplin implinita daca bunicii mei ar fi apucat sa ma asculte acum… ar fi fost foarte mandri de nepoata lor.
Cand am mai crescut, am luat la rand toate formatiile de nunta si tarafurile din zona si le-am invatat repertoriul.
Mergeam special la toate nuntile, ca sa ii pot asculta.”
Absolventa a Scolii Populare de Arta, Adina este o persoana ambitioasa, responsabila si perseverenta. Este membra Ballroom Taraf din anul 2014 si interpreteaza melodii din toate zonele folclorice ale tarii.Adina este o solista foarte indragita, fiind o fire placuta, care urmareste sa fie pe placul tuturor celor ce o asculta.
„Pentru mine, muzica este emotie si traire”- spune ea. Asta si vrea sa transmita atunci cand este in fata oamenilor.”Ma simt implinita, cand dupa o seara intreaga de cantat, mirii imi strang mana si-mi spun ca s-au simtit extraordinar.”

Tags

0 gânduri pentru “Adina”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente Recomandate

Vineri, 20 Octombrie, pe Arena de la Berăria H urcă Viorica & Ioniță + Taraful din Clejani, iar în Orașul cu Chef de Viață răsună muzica veche românească. Vino să petreci încă o seară prețioasă cu zeci de bijuterii muzicale autentice, unele desprinse din albumele “Bordeias” sau “Dragostea de la Clejani” și alte noi. Taraful din Clejani este cel mai de seama reprezentant al muzicii romanesti autentice, cu articole elogioase in presa internationala, dupa succesele repurtate pe marile scene ale lumii, de la Paris si Madrid la Sydney, de la New York si Los Angeles la Tokyo, de la Londra si Montreux la Rio de Janeiro. La 20:30 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 23:15 cu spectacolul pe scenă.

Calculează prețul pentru evenimentul tău...

In 7 pasi simpli
Deschide