Ani Socai

No Rating
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
70521

Ani Socai, nascuta in apropiere de Bucuresti, intr-o familie potrivita si iubitoare de muzica populara, aceasta sensibilitate si daruire ajungand si la mine.
Debutul pe scena a inceput cu un duet cantat alaturi de regretata solista Ileana Ciuculete, unde primele aplauze m-au facut sa-mi plec capul si sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru aceste stari incarcate de emotii.
Folclorul romanesc l-am simtit inlauntrul meu de mica si premiile luate la Concursurile Nationale si Internationale m-au facut mandra ca sunt romanca.
Am aprofundat muzica populara din toate zonele Romaniei cu renumiti profesori si solisti de folclor de renume,cu o bogata experienta si multe evenimente in tara si peste hotare,vin la dumneavoastra increzatoare ca voi face ceea mai buna atmosfera.
Ma reprezinta zambetul, carisma, profesionalismul si bucuria de a impartasi cu dumneavoastra muzica populara.
Formatia Ballroom Taraf ofera spectacole de sunet, lumini si muzica de o calitate exceptionala. La orice eveniment Formatia Ballroom Taraf va aduce propriul sistem de amplificare, redare, lumini, instrumente si echipamente de sonorizare de ultima generatie. Astfel ne asiguram ca vom oferi un concert live de calitate si o experienta de entertainment perfecta si pentru cel mai exigent public.

Tags

Evenimente Recomandate

Andra, artista fenomen a Romaniei, se intoarce la Sala Palatului cu un show care depaseste toate asteptarile. Pe 23 si 24 februarie 2018, fanii sunt invitati la "Aievea", un spectacol eveniment. "Aievea" inseamna voce, muzica, invitati si emotie la superlativ, o productie extraordinara si o experienta de 5 stele pentru spectatori. Toate cele 3 zile ale spectacolului ei de debut au fost sold-out! Cumpara-ti din timp biletul la cel mai asteptat eveniment artistic al anului 2018!

Ne gasiti si pe facebook

Calculează prețul pentru evenimentul tău...

In 7 pasi simpli
Deschide