Anastasia.

No Rating
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
107411

Anastasia. Originara din Republica Moldova, provine dintr-o familie de muzicieni cu traditie in folclor. Inca de la o varsta frageda a inceput sa interpreteze melodii din repertoriul popular moldovenesc, in prezent abordand cu usurinta toate zonele folclorice chiar si muzica usoara sau jazz.
A fost remarcata si a colaborat cu renumita orchestra ,,Lautari din Chisinau” condusa de maestrul Nicolae Botgros si de orchestra fratiilor Advahov in anul 2014.
S-a alaturat echipei Ballroom Taraf din anul 2016 sperand intr-o colaborare fructuasa si de durata.

Tags

2 gânduri pentru “Anastasia.”

  1. Alexandru & Maria spune:

    Va multumim din suflet! Toti ati fost si sunteti extraordinari! In plus, sunteti intai de toate oameni adevarati! Bravo la toata echipa!!! Tarafu a fost la inaltime, distractia a fost la maxim. Nunta a iesit exact cum ne-am dorit! Sunteti o echipa frumoasa, tanara, cu mult bun simt.

  2. george spune:

    A fost un eveniment minunat , unde ne-am simțit foarte bine.mulțumim mult pt aprecieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente Recomandate

Primul Crăciun cu Horia Brenciu la Sala Palatului 9 si 10 Decembrie 2017 La cererea publicului si pe 8 Decembrie 2017 Horia Brenciu pregătește în această iarnă primul său show de Crăciun, la Sala Palatului, pe 8, 9 si 10 decembrie, care se anunță a fi evenimentul anului 2017. Dupa 3 albume cu record de vanzari, dupa 15 concerte sold out la Sala Palatului si dupa 3 turnee nationale, showman-ul Romaniei

Calculează prețul pentru evenimentul tău...

In 7 pasi simpli
Deschide