Anastasia.

No Rating
Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
97411

Anastasia. Originara din Republica Moldova, provine dintr-o familie de muzicieni cu traditie in folclor. Inca de la o varsta frageda a inceput sa interpreteze melodii din repertoriul popular moldovenesc, in prezent abordand cu usurinta toate zonele folclorice chiar si muzica usoara sau jazz.
A fost remarcata si a colaborat cu renumita orchestra ,,Lautari din Chisinau” condusa de maestrul Nicolae Botgros si de orchestra fratiilor Advahov in anul 2014.
S-a alaturat echipei Ballroom Taraf din anul 2016 sperand intr-o colaborare fructuasa si de durata.

Tags

2 gânduri pentru “Anastasia.”

  1. Alexandru & Maria spune:

    Va multumim din suflet! Toti ati fost si sunteti extraordinari! In plus, sunteti intai de toate oameni adevarati! Bravo la toata echipa!!! Tarafu a fost la inaltime, distractia a fost la maxim. Nunta a iesit exact cum ne-am dorit! Sunteti o echipa frumoasa, tanara, cu mult bun simt.

  2. george spune:

    A fost un eveniment minunat , unde ne-am simțit foarte bine.mulțumim mult pt aprecieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Evenimente Recomandate

Vineri, 20 Octombrie, pe Arena de la Berăria H urcă Viorica & Ioniță + Taraful din Clejani, iar în Orașul cu Chef de Viață răsună muzica veche românească. Vino să petreci încă o seară prețioasă cu zeci de bijuterii muzicale autentice, unele desprinse din albumele “Bordeias” sau “Dragostea de la Clejani” și alte noi. Taraful din Clejani este cel mai de seama reprezentant al muzicii romanesti autentice, cu articole elogioase in presa internationala, dupa succesele repurtate pe marile scene ale lumii, de la Paris si Madrid la Sydney, de la New York si Los Angeles la Tokyo, de la Londra si Montreux la Rio de Janeiro. La 20:30 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 23:15 cu spectacolul pe scenă.

Calculează prețul pentru evenimentul tău...

In 7 pasi simpli
Deschide